Zoeken naar adres zaanse schans

 
 
adres zaanse schans
Bekijk de openingstijden van de Zaanse Schans en alle attracties.
Op de Zaanse Schans is altijd iets te beleven. De museumwinkel van Albert Heijn, het bakkerijmuseum, het Verkade Experience, de arbeiderswoningen en diverse molens: u wilt ze simpelweg niet mislopen. Er is ontzettend veel te doen op de Zaanse Schans.
Zaanse Schans.
Informatie over Zaanse Schans. De Zaanse Schans is een klein buurtschap in de gemeente Zaanstad. Het is één van de populairste openluchtattracties in Nederland en trek per jaar bijna één miljoen bezoekers. Veel van de typische Zaanse huisjes in de Zaanse Schans komen uit andere delen van de Zaanstreek.
Zaanse Schans Zaandam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Vanwege goede weersomstandigheden, prima genoten van de de Zaanse Schans en de zeer vriendelijke mensen die daar werken. Stel een vraag over Zaanse Schans. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Plan uw bezoek aan De Zaanse Schans in Noord-Holland.
Zaanse Schans Card. Arrangementen en zaalverhuur. Plan uw bezoek theideman 2017-09-14T1608080100.: Op de Zaanse Schans is altijd iets te beleven. De Zaanse Schans, het bijzondere gebied in Noord-Holland, heeft veel te bieden. Een bezoekje is dan ook zeker de moeite waard.
De Zaanse Schans: een dagje uit in Noord-Holland.
Gebruik in uw navigatie als adres Schansend 7 in Zaandam. Parkeren kost 9, per dag voor personenautos. Touringcars betalen 1650. Er zijn diverse openbare steigers bij de Zaanse Schans. Neem voor meer informatie contact op met de Havendienst van Zaanstad: 31 075-681 68 88.
Zaanse Schans Zaans Museum Zaandam.
Zaanse Schans Card Volwassenen Hoogseizoen zondagen Zaans Museum Verkade Experience /Wevershuis/ Kuiperij/ molen/ Museum Zaanse Tijd. Zaanse Schans Card Kinderen 4 t/m 17 jaar Hoogseizoen zondagen Zaans Museum Verkade Experience /Wevershuis/ Kuiperij/ molen/ Museum Zaanse Tijd 1000, Zaanse Schans Card Volwassenen.
Neem contact op met de Zaanse Schans in Noord-Holland.
Neem contact op met de Zaanse Schans. Wilt u meer weten over de Zaanse Schans? Hoe u ons bereikt, bijvoorbeeld, of waar u de Zaanse Schans Card aanschaft? Voor alle vragen die we nog niet beantwoord hebben, neemt u contact met ons op.
Openingstijden en tarieven van locaties op De Zaanse Schans.
Hoogseizoen Laag seizoen Tarief Adresgegevens Overige. 1509 BT Zaandam. Op feestdagen geopend. Video en fotografie. Wilt u nooit meer een nieuwtje over de Zaanse Schans missen? Ontvang elk seizoen het laatste nieuws over evenementen en mooie verhalen over deze bijzondere woon-werkbuurt.
Hoe komt u bij de Zaanse Schans? Bereikbaarheid.
Gebruik in uw navigatie als adres Schansend 7 in Zaandam. 1000, per dag voor personenautos. Touringcars betalen 2000. Veerdienst en openbare steigers. Veerdienst Amsterdam Centraal Station naar Zaanse Schans. Vanuit Amsterdam Centrum kunt u de Zaanse Schans met veerdienst de Zaanboot bereiken.

Contacteer ons