Meer resultaten voor agenda zaanstreek

 
 
agenda zaanstreek
Regio College: Regio College.
Studentenraad Regio College overhandigt cheque aan Purmerendse Voedselbank Rozenverkoop op Valentijnsdag heeft een mooi bedrag opgeleverd. Zilver voor student Regio College tijdens NK Skills The Finals Bart Huiberts op een na beste Tegelzetter van Nederland! Leerlingen Compaen VMBO maken kennis met techniek op het Regio College Leerlingen Compaen VMBO maken kennis met techniek op het Regio College.
De Gewijde Reis Overzicht agenda.
Scroll naar beneden voor alle data in 2018. Wil je de agenda in jouw mailbox? Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de aankomende Ayahuasca en Iboga retreats, weekenden en ander speciale events. Aanmelden kan door je naam en e-mailadres via de knop hier rechts achter te laten.
Cursusbureau Zaanstreek.
Cursusbureau Zaanstreek is dé plek waar aanstaande ouders/verzorgers, kinderen, jongeren tot 23 jaar, professionals en vrijwilligers terecht kunnen voor een cursus of training over opvoeden en opgroeien. Het cursusbureau is onderdeel van de Centra Jong en de Jeugdteams in de Zaanstreek.
Evenementen in de regio Zaanstreek.
Drimble Regio Noord-Holland Regio Zaanstreek Agenda. Evenementen in de regio Zaanstreek. Per gemeente: Oostzaan Wormerland Zaanstad. informatie alleen over regio zaanstreek. Regio Het Gooi. Evenementen in de regio. Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld.
Agenda Stichting Marketing Zaanstreek.
Ontdek de Zaanstreek. Wandelen, fietsen en varen. Plan je bezoek. Op de agenda. Activiteiten en evenementen op, aan en rondom de Zaan. Double vies in filmtheater De Fabriek. 14 februari, 15 februari en nog 6 dagen. Fred van Leer Leer van Fred Live.
Pathé Zaandam, Zaandam Pathé.
Onbeperkt naar de film, geen toeslagen voor 4DX, Dolby Cinema en IMAX en leuke extra's! Maak een Mijn Pathé account aan om makkelijk tickets te kunnen kopen, je favorieten te kunnen opslaan en ook op je mobiel toegang te kunnen hebben tot je tickets.
party agenda Zaandam.
Boek een overnachting in of in de buurt van Zaandam via Booking.com. pagina laatst gewijzigd op maandag 10 februari 2014 om 0745.: in de toekomst. in het verleden. Party agenda Zaandam zie ook: nu en straks. iframe srchttp//partyflock.nl/city_agenda/55THEMEdark: width600" height400" frameborder0/iframe." embed ical Agenda feed. agenda van Zaandam.
De Zaansche molen.
24 november 2018 t/m 17 mei 2019. De strijd tegen het water maar ook het leven met het water is de rode draad in de geschiedenis van Nederland, van Noord-Holland, van de Zaanstreek. Daarover heeft het Molenmuseum een tentoonstelling gemaakt.
Kinderuitjes, kinderactiviteiten en kinderfeestjes Go-Kids Zaanland.
De regio Zaanland is onze afkorting voor Zaanstreek-Waterland. In onze regio vallen niet alleen de Zaanstreek met Zaandam en omliggende gemeenten, maar ook Edam-Volendam, Monnickendam Waterland, Purmerend, de Beemster en Landsmeer. Er is in onze prachtige regio van alles te doen voor gezinnen met kinderen kijk maar eens in onze Agenda of bij de Uitjes.

Contacteer ons