Op zoek naar Zaalverhuur?

 
 
Zaalverhuur
Zaalverhuur Koppelkerk.
Zelf iets organiseren in de Koppelkerk? De ruimtes van de Koppelkerk zijn multifunctioneel ingericht en daarom geschikt voor allerlei doeleinden. Van repetitie tot bedrijfspresentatie, van vergadering tot sfeervol concert, van workshop tot congres, van studiedag tot feestje: de Koppelkerk biedt voor ieder wat wils.
Zaalverhuur Slot Zeist.
Zaalverhuur Slot Zeist. Het landelijke 17e eeuwse Slot Zeist en de prachtige bosrijke omgeving vormen de ideale combinatie voor exclusieve bijeenkomsten, unieke evenementen of vergaderingen met een bijzonder tintje. Voor elk type gelegenheid is er een passende zaal. Van sprookjesachtige stijlkamers voor stijlvolle feesten tot unieke slotgewelven voor intieme diners.
Zaalverhuur De Nieuwe Yogaschool De Nieuwe Yogaschool.
Lees meer Sfeerimpressie van de studio's' Ons gebouw met een oppervlakte van 700 m2 heeft drie yogastudio's, variërend van 70 m2 tot 180 m2. Lees meer Verhuurtarieven 2019 Verhuur van de studios is mogelijk per hele dag, per dagdeel of voor een ochtend en middag.
Zaalverhuur en arrangementen Grand Café Restaurant Frankendael.
Gecombineerd met onze zaalverhuur bieden wij u verschillende arrangementen die wij u kunnen serveren in diverse vormen. Wat onderstaand volgt is dan ook niet ons volledige repertoire, maar een representatieve selectie van de vele mogelijkheden. Het is te allen tijden mogelijk om uw wensen te combineren.
Zaalverhuur De Hortus.
De bijzondere ruimtes in de Hortus zijn ook te huur voor privé partijen, of bruikbaar als decor voor bruidsreportages of foto/filmshoots. De Hortus maakt onderscheidt tussen gelegenheidsfotografie bruiloften, ve. Plantage Middenlaan 2A. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken.
Zaalverhuur.
Een hele bioscoop voor jezelf. De Rob Vellingazaal annex filmzaal is te huur voor bedrijven, instellingen en particulieren. De zaal beschikt over 69 comfortabele zitplaatsen, een groot filmdoek voor beeldprojecties, een moderne licht en geluidsinstallatie en er staat een goede piano.
Zaalverhuur events Wereldmuseum.
Klassiek, stijlvol en tegelijkertijd middenin het bruisende moderne Rotterdam. Het Wereldmuseum is gevestigd in een fraai pand in het centrum van de stad en ligt direct aan de Maas. Een prachtige locatie om jouw feest of zakelijk evenement te organiseren.
Zaalverhuur Amsterdam Voor iedere gelegenheid.
Voor zaalverhuur in Amsterdam vindt u bij ons vele geschikte locaties. Wij hebben de mooiste en beste locaties in Amsterdam gevonden voor een vergadering, congres, huwelijk en bedrijfsfeest. Van een herenhuis tot een kerk en van een industriële locatie tot een monumentaal pand.
Zaalverhuur Toneelmakerij.
Er is ook de mogelijkheid om te parkeren in de Q-Park Europarking op de Marnixstraat. Partijen die eerder in ons pand te gast waren zijn.: Collewijn / Mulder opleidingen. Jeugdtheater de Krakeling. TNHK School of Creative Leadership and Innovation. Eva van Kerkhof. productie en zaalverhuur.

Contacteer ons