Op zoek naar Zaalverhuur?

 
 
Zaalverhuur
Zaalverhuur Koppelkerk.
Zelf iets organiseren in de Koppelkerk? De ruimtes van de Koppelkerk zijn multifunctioneel ingericht en daarom geschikt voor allerlei doeleinden. Van repetitie tot bedrijfspresentatie, van vergadering tot sfeervol concert, van workshop tot congres, van studiedag tot feestje: de Koppelkerk biedt voor ieder wat wils.
Zaalverhuur Slot Zeist.
Zaalverhuur Slot Zeist. Het landelijke 17e eeuwse Slot Zeist en de prachtige bosrijke omgeving vormen de ideale combinatie voor exclusieve bijeenkomsten, unieke evenementen of vergaderingen met een bijzonder tintje. Voor elk type gelegenheid is er een passende zaal. Van sprookjesachtige stijlkamers voor stijlvolle feesten tot unieke slotgewelven voor intieme diners.
Zaalverhuur De Nieuwe Yogaschool De Nieuwe Yogaschool.
Lees meer Sfeerimpressie van de studio's' Ons gebouw met een oppervlakte van 700 m2 heeft drie yogastudio's, variërend van 70 m2 tot 180 m2. Lees meer Verhuurtarieven 2018 Verhuur van de studios is mogelijk per hele dag, per dagdeel of voor een ochtend en middag. 1016 PL Amsterdam.
Zaalverhuur en arrangementen Grand Café Restaurant Frankendael.
Gecombineerd met onze zaalverhuur bieden wij u verschillende arrangementen die wij u kunnen serveren in diverse vormen. Wat onderstaand volgt is dan ook niet ons volledige repertoire, maar een representatieve selectie van de vele mogelijkheden. Het is te allen tijden mogelijk om uw wensen te combineren.
Zaalverhuur Pakhuis de Zwijger.
Pakhuis de Zwijger heeft een centraal trappenhuis dat alle ruimtes met elkaar verbindt en beschikt over voldoende toiletten, garderobes en lockers. Lees onze algemene voorwaarden zaalverhuur. Please read our terms conditions. Bekijk hieronder de mogelijkheden per zaal.: Oppervlakte 300 m2.
Zaalverhuur.
Een hele bioscoop voor jezelf. De Rob Vellingazaal annex filmzaal is te huur voor bedrijven, instellingen en particulieren. De zaal beschikt over 69 comfortabele zitplaatsen, een groot filmdoek voor beeldprojecties, een moderne licht en geluidsinstallatie en er staat een goede piano.
Zaalverhuur BIMHUIS Amsterdam Jazz Toplocatie aan het IJ.
Home Over ons Zaalverhuur. Het BIMHUIS ligt op een unieke locatie aan het IJ, vlak bij de bruisende binnenstad van Amsterdam. De prachtige concertzaal-met-uitzicht, het daaraan grenzende café-restaurant en drie kleinere ruimtes zijn te huur voor allerhande evenementen. Het BIMHUIS is uitstekend bereikbaar en biedt een inspirerende, hedendaagse omgeving.
Zaalverhuur Amsterdam Voor iedere gelegenheid.
Voor zaalverhuur in Amsterdam vindt u bij ons vele geschikte locaties. Wij hebben de mooiste en beste locaties in Amsterdam gevonden voor een vergadering, congres, huwelijk en bedrijfsfeest. Van een herenhuis tot een kerk en van een industriële locatie tot een monumentaal pand.
Zaalverhuur Museon.

Contacteer ons