Resultaten voor zaandam zaanse schans

 
 
zaandam zaanse schans
Praktische informatie en online tickets Zaans Museum in Zaandam.
Over de collectie. Welkom bij het Zaans Museum! We hopen je binnenkort te mogen begroeten. Bereid je hier alvast voor op je bezoek. Het Zaans Museum ligt op de Zaanse Schans op een steenworp afstand van Amsterdam.: 1509 AW Zaandam.
Home DSwarte Walvis.
Op slechts een kwartier van het centrum van Amsterdam ligt een van de mooiste en meest historische gebieden van Nederland: de Zaanse Schans. De belangrijkste trekpleister voor toeristen uit binnen en buitenland. Het is een monumentale omgeving, gelegen in een oer-Hollands landschap aan de rivier de Zaan. Dit unieke stukje Nederland is een bijzonder stuk Wereld Erfgoed. En midden in deze monumentale omgeving staat ons restaurant! 1509 BT Zaandam.
Rondvaarttochten en steigers rondom de Zaanse Schans.
De Zaanferry is een officiƫle bootverbinding van Amsterdam Centraal naar Zaandam Centrum, de Zaanse Schans en Wormerveer. Vaar snel en voordelig mee en stap voor de deur van de Zaanse Schans uit. Hop on Hop off met de dagkaart en combineer je uitjes naar wens.
Zaanse Schans Zaans Museum Zaandam.
Zaanse Schans Card Volwassenen Hoogseizoen zondagen Zaans Museum Verkade Experience /Wevershuis/ Kuiperij/ molen/ Museum Zaanse Tijd. Zaanse Schans Card Kinderen 4 t/m 17 jaar Hoogseizoen zondagen Zaans Museum Verkade Experience /Wevershuis/ Kuiperij/ molen/ Museum Zaanse Tijd 1000, Zaanse Schans Card Volwassenen.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: De Zaanse Schans, Zaandam, BIJGEWERKT 2017 Booking.com.
Deelname aan het programma is alleen mogelijk als voldaan wordt aan specifieke criteria, en is eveneens gebaseerd op feedback van eerdere gasten. Zaandam 38, km van De Zaanse Schans. Score uit 1.619 beoordelingen. Best Western Zaan Inn ligt op 3 minuten lopen van het treinstation van Zaandam en biedt lichte kamers met een moderne inrichting.
Albert Heijn museumwinkel op de Zaanse Schans Stichting Albert Heijn Erfgoed.
Museumwinkel op de Zaanse Schans. Een uit 1850 daterend houten gebouw aan de Oostzijde in Zaandam werd geschikt geacht, maar de plaats van herbouw bleef lange tijd onzeker. Pas in 1963 werd als bestemming de Zaanse Schans bepaald, waar in januari 1967 met de reconstructie werd begonnen.
Accessibility l Bereikbaarheid Zaanse schans bike rent.
Stel uw navigatie in op Schansend 7, Zaandam. Vanuit Amsterdam volgt u de A8 richting Zaanstad/Purmerend, afslag Purmerend A7. Vanuit Alkmaar: richting Wormerveer/Zaandam. Volg in beide gevallen de borden Zaanse Schans. Voor meer info over bereikbaarheid, kijkt u op de website van de Zaanse Schans.
De 10 beste goedkope hotels nabij Zaanse Schans Hotels.com.
Beste goedkope hotels bij Zaanse Schans in Zaandam. Via Hotels.com boek je eenvoudig de beste hotels nabij Zaanse Schans, Zaandam. We hebben 5 hotels en andere accommodaties binnen 16, kilometer van Zaanse Schans, met prijzen vanaf slechts 17 per nacht!
Top 10 activiteiten in de buurt van Zaanse Schans.
Activiteiten in de omgeving van Zaanse Schans. Wat te doen in de buurt van Zaanse Schans. Schansend 1, 1509 AW Zaandam, Nederland. Lees beoordelingen van Zaanse Schans. Klompenmakerij de Zaanse Schans. 4 van 24 dingen om te doen in Zaandam.

Contacteer ons