Resultaten voor de zaanse schans adres

 
 
de zaanse schans adres
Neem contact op met de Zaanse Schans in Noord-Holland.
Neem contact op met de Zaanse Schans. Wilt u meer weten over de Zaanse Schans? Hoe u ons bereikt, bijvoorbeeld, of waar u de Zaanse Schans Card aanschaft? Voor alle vragen die we nog niet beantwoord hebben, neemt u contact met ons op.
Zaanse Schans Zaandam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Vanwege goede weersomstandigheden, prima genoten van de de Zaanse Schans en de zeer vriendelijke mensen die daar werken. Stel een vraag over Zaanse Schans. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Op deze pagina vindt u de bereikbaarheid van het Zaans Museum.
De opstaphoogte van de boot heeft dezelfde hoogte als de kades, waardoor passagiers eenvoudig kunnen opstappen. De Zaanferry pendelt ook tussen Zaandam en Wormerveer. Bij de Zaanse Schans maken de schepen een korte stop om passagiers in en uit te laten.
Bekijk de openingstijden van de Zaanse Schans en alle attracties.
Op de Zaanse Schans is altijd iets te beleven. De museumwinkel van Albert Heijn, het bakkerijmuseum, het Verkade Experience, de arbeiderswoningen en diverse molens: u wilt ze simpelweg niet mislopen. Er is ontzettend veel te doen op de Zaanse Schans.
Plan uw bezoek aan De Zaanse Schans in Noord-Holland.
Plan uw bezoek theideman 2017-09-14T1608080100.: Op de Zaanse Schans is altijd iets te beleven. De Zaanse Schans, het bijzondere gebied in Noord-Holland, heeft veel te bieden. Een bezoekje is dan ook zeker de moeite waard. Wilt u het meest uit uw bezoek halen?
Zaanse Schans.
Sommige molens zoals Het Jonge Schaap zijn hier in zijn geheel nagebouwd naar de originele bouwtekeningen. De 12 molens op de Schans zijn allemaal eigendom van de vereniging de Zaanse schans en die daarmee ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de exploitatie van de molens.
Openingstijden en tarieven van locaties op De Zaanse Schans.
Hoogseizoen Laag seizoen Tarief Adresgegevens Overige. 1509 BT Zaandam. Op feestdagen geopend. Video en fotografie. Wilt u nooit meer een nieuwtje over de Zaanse Schans missen? Ontvang elk seizoen het laatste nieuws over evenementen en mooie verhalen over deze bijzondere woon-werkbuurt.
De Zaanse Schans: een dagje uit in Noord-Holland.
Gebruik in uw navigatie als adres Schansend 7 in Zaandam. Parkeren kost 9, per dag voor personenautos. Touringcars betalen 1650. Er zijn diverse openbare steigers bij de Zaanse Schans. Neem voor meer informatie contact op met de Havendienst van Zaanstad: 31 075-681 68 88. Ook per fiets is de Zaanse Schans heel goed te bereiken.
Hoe komt u bij de Zaanse Schans? Bereikbaarheid.
Gebruik in uw navigatie als adres Schansend 7 in Zaandam. 1000, per dag voor personenautos. Touringcars betalen 2000. Veerdienst en openbare steigers. Veerdienst Amsterdam Centraal Station naar Zaanse Schans. Vanuit Amsterdam Centrum kunt u de Zaanse Schans met veerdienst de Zaanboot bereiken.

Contacteer ons