Zoeken naar de zaanse schans adres

 
 
de zaanse schans adres
Zaanse Schans Zaandam 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Onjuist adres melden. Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is deze plek of activiteit geschikt voor kleine groepen minder dan vier? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is deze locatie rolstoeltoegankelijk? Ja Nee Weet ik niet zeker. Zijn er bij deze plek of activiteit hulpdieren toegestaan? Ja Nee Weet ik niet zeker. Bedankt voor je hulp! Deel nog een ervaring voordat je gaat. vertaald door Manieren om Zaanse Schans te ontdekken. Tour van een halve dag naar de Zaanse Schans.
Plan je route Zaans Museum in Zaandam.
De opstaphoogte van de boot heeft dezelfde hoogte als de kades, waardoor passagiers eenvoudig kunnen opstappen. De Zaanferry pendelt ook tussen Zaandam en Wormerveer. Bij de Zaanse Schans maken de schepen een korte stop om passagiers in en uit te laten.
Bekijk de openingstijden van de Zaanse Schans en alle attracties.
Op de Zaanse Schans is altijd iets te beleven. De museumwinkel van Albert Heijn, het bakkerijmuseum, het Verkade Experience, de arbeiderswoningen en diverse molens: u wilt ze simpelweg niet mislopen. Er is ontzettend veel te doen op de Zaanse Schans.
Plan uw bezoek aan De Zaanse Schans in Noord-Holland.
Plan uw bezoek theideman 2018-05-11T1531580100.: Op de Zaanse Schans is altijd iets te beleven. De Zaanse Schans, het bijzondere gebied in Noord-Holland, heeft veel te bieden. Een bezoekje is dan ook zeker de moeite waard. Wilt u het meest uit uw bezoek halen?
Zaanse Schans.
Sommige molens zoals Het Jonge Schaap zijn hier in zijn geheel nagebouwd naar de originele bouwtekeningen. De 12 molens op de Schans zijn allemaal eigendom van de vereniging de Zaanse schans en die daarmee ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de exploitatie van de molens.
Openingstijden en tarieven van locaties op De Zaanse Schans.
Hoogseizoen Laag seizoen Tarief Adresgegevens Overige. 1509 BT Zaandam. Op feestdagen geopend. Video en fotografie. Wilt u nooit meer een nieuwtje over de Zaanse Schans missen? Ontvang elk seizoen het laatste nieuws over evenementen en mooie verhalen over deze bijzondere woon-werkbuurt.
De Zaanse Schans: een dagje uit in Noord-Holland.
Gebruik in uw navigatie als adres Schansend 7 in Zaandam. Parkeren kost 9, per dag voor personenautos. Touringcars betalen 1650. Er zijn diverse openbare steigers bij de Zaanse Schans. Neem voor meer informatie contact op met de Havendienst van Zaanstad: 31 075-681 68 88. Ook per fiets is de Zaanse Schans heel goed te bereiken.
Hoe komt u bij de Zaanse Schans? Bereikbaarheid.
Gebruik in uw navigatie als adres Schansend 7 in Zaandam. 1000, per dag voor personenautos. Touringcars betalen 2200. Veerdienst en openbare steigers. Veerdienst Amsterdam Centraal Station naar Zaanse Schans. Vanuit Amsterdam Centrum kunt u de Zaanse Schans met veerdienst de Zaanboot bereiken.
De Zaanse Schans Hollandse ambachten, molens musea.
20 dec 0930: 1630: Molen het Jonge Schaap Event Type: Molens. Met de kop in de wind staat de replica van Het Jonge Schaap sinds 2007 op de Zaanse Schans. Met de kop in de wind staat de replica van Het Jonge Schaap sinds 2007 op de Zaanse Schans.

Contacteer ons