Zoeken naar voortgezet onderwijs zaanstreek

 
 
voortgezet onderwijs zaanstreek
OVO Zaanstad Compaen VMBO Openbaar Voortgezet Onderwijs.
Samen met het Zaanlands Lyceum gymnasium, atheneum en havo en het Zuiderzee College vmbo in Zaandam, het Saenredam College vmbo in Zaandijk, het Trias VMBO en het Bertrand Russell College havo en vwo in Krommenie en Praktijkschool De Brug in Assendelft maakt Compaen deel uit van Stichting OVO Zaanstad Openbaar Voortgezet Onderwijs Zaanstad.
Voortgezet onderwijs in Nederland Zaanstad.
Het kan zijn dat een school de gevraagde ondersteuning niet zelf kan bieden. In dat geval begeleidt de school waar de leerling is aangemeld de ouders/verzorgers en leerling naar een beter passende plek, bijvoorbeeld in het voortgezet speciaal onderwijs. Copyright 2018 POVO Zaanstreek.
POVO Zaanstreek Van primair naar voortgezet onderwijs in Zaanstad.
Ik wens u de komende periode samen met uw kind veel succes en wijsheid toe bij het maken van een goede keuze. Esther de Boer. voorzitter werkgroep POVO. Primair Onderwijs Voortgezet Onderwijs. Op de website www.scholenopdekaart.nl kunt u de Zaanse vo-scholen met elkaar vergelijken. show options hide options. Copyright 2018 POVO Zaanstreek.
home Zaanlands Lyceum.
wie zijn wij. wie zijn wij. aanmelding 4 havo. Kenniscentrum Passend Onderwijs. Klik hier voor. info groep 8-ers. Voor ons 150 jarig. bestaan zijn een. wie zijn wij. school voor havo., ouders en leerlingen. Vincent van Goghweg 42. 1506 JD Zaandam.
Zaanstad.nl Waar vind ik meer informatie over scholen in Zaanstad? Waar vind ik scholen in Zaanstad?
In Zaanstad zijn scholen voor primair basis, voortgezet en vervolg onderwijs. De scholen zijn zelf verantwoordelijk voor het aanbod en de kwaliteit. De gemeente is verantwoordelijk voor onderwijshuisvesting van primair basis en voortgezet onderwijs. Primair onderwijs basisscholen. Een overzicht van de scholen voor primair basis onderwijs in Zaanstad vindt u hieronder.
Compaen VMBO Zaandam Westerwatering.
Compaen VMBO is een openbare school, die deel uitmaakt van de stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Zaanstad OVO Zaanstad. Een openbare school houdt in dat alle leerlingen welkom zijn ongeacht herkomst of levensbeschouwing. Leerlingen afkomstig uit verschillende milieus en culturen gaan respectvol met elkaar en met de achtergronden en overtuigingen van elkaar om.
Vind en vergelijk middelbare scholen in Zaandam.
Openbaar: 5 scholen. Confessioneel overig: 2 scholen. Katholiek: 1 school. Samenwerking: 1 school. Hoeveel middelbare scholen zijn er met woonplaats Zaandam en onderwijstype.: Voortgezet onderwijs: 8 scholen. Voortgezet speciaal onderwijs: 1 school. Alle middelbare scholen in Zaandam.: ISK Zaanstreek afd.
OVO Zaanstad Openbaar Voortgezet Onderwijs in de Zaanstreek.
Drie leerlingen van het Zaanlands Lyceum hebben samen met hun biologiedocent Jan Willem Siffers een evenement over duurzaamheid en innovatie in de Zaanstreek bijgewoond. Marjan Minnesma, directeur van Lees meer. 1851 leerlingen aangemeld voor Zaans voortgezet onderwijs. 96 procent van de leerlingen ingeschreven op eerste voorkeur Van alle 1851 leerlingen die zich hebben aangemeld voor een Zaanse school voor voortgezet onderwijs, kan 96 procent worden ingeschreven op Lees meer.

Contacteer ons