Resultaten voor acupunctuur

 
 
acupunctuur
Acupunctuur Vlaardingen.
Acupunctuur is voor veel klachten een geschikte therapie. Er zijn aandoeningen, zoals kanker, chronische ziekten of anatomische afwijkingen, waarbij acupunctuur het probleem niet verhelpt maar wel symptomen als pijn en vermoeidheid vermindert of wegneemt. Na een operatie of bij blijvend letsel na een ongeval biedt acupunctuur verlichting en leidt het tot een beter herstel.
Wanneer acupunctuur.
In 1979 heeft de WHO World Health Organisation voor het eerst een indicatielijst samengesteld met aandoeningen waarbij acupunctuur als geneeswijze gebruikt kan worden. In 2003 publiceerde de WHO een uitgebreid rapport, waarin de effectiviteit van acupunctuur wordt erkend op basis van onderzoeken uitgevoerd vóór 1998.
Medisch Centrum Simpelveld acupunctuur therapie klachten en genezing.
Er zijn aandoeningen, zoals kanker, chronische ziekten of anatomische afwijkingen, waarbij acupunctuur het probleem niet verhelpt, maar wel symptomen als pijn en vermoeidheid vermindert of wegneemt. Na een operatie of bij blijvend letsel na een ongeval biedt acupunctuur verlichting en leidt het tot een beter herstel.
Acupunctuur is een theatrale placebobehandeling Stichting Skepsis.
2012 over acupunctuur en COPD is ook interessant. 8 Patiënten met COPD astma, emfyseem en andere aandoeningen waarbij de luchtwegen min of meer permanent slecht functioneren uit de wijde omgeving van Kyoto en Osaka kregen echte acupunctuur of nepacupunctuur met nietpenetrerende naalden op de correcte punten.
Acupunctuur bij ALS: visie van het ALS centrum ALS Centrum.
De claim van sommige aanbieders van acupunctuur is dat acupunctuur deze verstoring kan herstellen. Tot nu toe is er nauwelijks onderzoek gedaan naar de werking van acupunctuur bij ALS. Er is weinig onderzoek gedaan bij patiënten met ALS en de studies die er zijn zijn zeer klein en slecht gedocumenteerd.
Acupunctuur GC Rollepaal.
Waar nodig vindt er overleg plaats met uw huisarts. Met welke klachten kan ik terecht bij acupunctuur? Een volledige lijst met aandoeningen vindt u op de site van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, de grootste beroepsorganisatie van acupuncturisten in Nederland.
Independer.
Acupunctuur Varsseveld.
In de TCG werkt men vanuit de gedachte dat lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Met acupunctuur worden deze verstoringen hersteld. Zo zet acupunctuur het lichaam en de geest aan zichzelf te genezen.
Acupunctuur Wikipedia.
23 Niet-arts acupuncturisten kunnen lid worden van therapeuten-beroepsverenigingen zoals de Nederlandse vereniging van Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong NVTCG Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NVA waarvan veel acupunctuur toepassende fysiotherapeuten lid zijn, of de Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst NWP.

Contacteer ons