Meer resultaten voor Schans

 
 
Schans
De Zaanse Schans Hollandse ambachten, molens musea.
1 aug All Day Informatiecentrum Zaanse Schans. Voor al uw vragen, bezoek tussen 0900: 1700: uur het informatiecentrum van de Zaanse Schans in het Zaans Museum. Voor al uw vragen, bezoek tussen 0900: 1700: uur het informatiecentrum van de Zaanse Schans in het Zaans Museum.
schans WikiWoordenboek.
schansjager, schanskleed, schanskorf, schansloper, schansspringen, schanstafel, verschansen. Spaans: reducto es m. Het woord schans staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd schans herkend door. van de Nederlanders.
Restaurant de Schans Montfoort Startpagina.
Welkom bij Restaurant de Schans. Foto's' Klik hier. Seizoenmenu's' bij de Schans. Het Bib Gourmand menu, een keuzemenu van 3, 4, of 5 gangen. De Michelin kende Restaurant de Schans de Bib onderscheiding toe, zeer goede prijs kwaliteit, volgens de bandenfirma.
Home De Schans BV.
Bedrijf de Schans. De Schans BV is een begrip geworden in de stratenmakersbranche door de verkoop en ook de verhuur van de Knikmops, de Rollmops, alle hulpstukken hiervoor. Steeds meer hoveniersbedrijven, als ook bedrijven in de bouw, constructie, grondverzet en de agrarische sector maken gebruik van de diversiteit en brede inzetbaarheid van deze machines en hulpstukken.
Synoniemen van schans; ander woord voor schans synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: schans, vestingwerk wal zn.: bolwerk, schans verschansing zn.: woordverbanden van schans grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: vesting, schans schans.: verschansing, wal, bewalling, bolwerk, vesting vesting.: sterkte, versterking, fort, schans, bolwerk, bastion.
Schans 20 definities Encyclo.
Omgrachte aarden wal of kleine vesting b.v. Nieuweschans en de in de jaren 50 gerestaureerde Zwartendijkster Schans bij Een in Drenthe, vaak in vier, vijf of zeshoekige vorm met bastions, groter dan een flĂȘche of een redoute. Een schans wordt ook wel veldversterking genoemd.
Schans verdedigingswerk Wikipedia.
Schematische weergave van de schansen tijdens het Beleg van Groenlo van 1597. De Engelse schans uit 1627 in Lievelde. Schematische weergave van de schanswal en gracht, met verschillende palissaden. Een schans of verschansing is een oud militair verdedigingswerk, meestal gemaakt van afgegraven aarde.
Home CS de Hoven Schans.
Ontdek de wereld van Schans. Een christelijke school met een persoonlijke benadering en begeleiding. Inschrijven nieuwe leerlingen schooljaar 2018-2019. Jij maakt het verschil! De Schans is een school met een christelijke identiteit. Een school waar iedereen zich thuis kan voelen.

Contacteer ons