Resultaten voor best western zaan inn

 
 
best western zaan inn
Restaurant Zaandam Best Western Zaan Inn.
BEST WESTERN Zaan Inn is ideaal gelegen naast station Zaandam, op 12 treinminuten van hartje Amsterdam en een kwartier van Schiphol. De 102 ruime, moderne en rookvrije kamers met eigen thermostaat en koeling zijn voorzien van een flatscreen tv, een mini-koelkast, kluisje en koffie en theefaciliteiten.
Best Western Zaan In Regardz.nl.
De reviews zijn door onze gasten geschreven na hun bijeenkomst. Best Western Zaan Inn. Best Western Zaan Inn is ideaal gelegen naast het trein en busstation van Zaandam. Dankzij deze centrale locatie, slechts 15 minuten van Amsterdam en het gratis parkeren, is het hotel een goede locatie voor uw bijeenkomsten.
Nieuwsblad De Kaap Nieuws uit de regio Doorn.
MAARSBERGEN/DOORN Dankzij de samenwerking tussen onderwijs en technisch bedrijfsleven heeft de regio Amersfoort plannen voor Sterk Techniekonderwijs vorm gegeven. De vijf techniekscholen Van Lodenstein College, Corlaer College, Het Element, Vakcollege Maarsbergen en Beukenrode onderwijs in de regio nemen samen met MBO en het bedrijfsleven.
Best Western Zaan Inn in Zaandam Hotels.com.
4 Best Western Zaan Inn, Zaandam, Suite, 1 kingsize bed met slaapbank, niet-roken, kitchenette with Sofabed, Kamer. 5 Best Western Zaan Inn, Zaandam, Suite, 2 slaapkamers, niet-roken, kitchenette, Kamer. 6 Best Western Zaan Inn, Zaandam, Standaard kamer, 1 kingsize bed, niet-roken, Kamervoorziening.
Best Western Zaan Inn, Amsterdam Boek een aanbieding op Agoda.com.
Over Best Western Zaan Inn. Gunstig gelegen in Amsterdam, is het Best Western Zaan Inn een goede uitvalsbasis om deze levendige stad te ontdekken. Het hotel ligt niet zo ver van het stadscentrum: de afstand is ongeveer 0.5 km en het duurt normaal ongeveer 30 minuten om het vliegveld te bereiken.
Best Western Zaan Inn 3 Zaandam, Nederland. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
minimum verblijf van meerdere nachten. Best Western Zaan Inn. in het kort. Best Western Zaan Inn is een modern hotel dat uitstekend te bereiken is en direct naast het station Zaandam is gelegen. Er zijn in totaal 102 kamers beschikbaar.
Zaan Inn naar Best Western.
Het hotel maakt vanaf nu deel uit van het Best Western-portfolio. Wytze van den Berg. Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland; Wij zijn enorm trots dat wij een mooie locatie als Zaan Inn aan ons portfolio mogen toevoegen.
Zaan Inn naar Best Western Hotels.
Onze gasten zullen een internationaal bekende locatie als Zaandam waarderen. Mark Lankveld, general manager van Zaan Inn vult aan: Zaan Inn heeft voor aansluiting bij Best Western Hotels gekozen om gebruik te kunnen maken van de wereldwijde naamsbekendheid en de expertise van het grootste hotelmerk ter wereld.
FEBO, gemaakt voor jou en elke dag vers.
Dagelijks starten wij s ochtends heel vroeg met het maken van een ambachtelijke bouillon gemaakt van verse groenten om vervolgens een ragout te maken van het beste kwaliteitsvlees van 100% Nederlandse runderen uit de buurt. Iedere dag wordt van deze ragout de beroemde FEBO kroket gemaakt.

Contacteer ons